Hoe wij werken

Bij Devance Care staan zorg en aandacht voor de cliënt voorop

Bij Devance Care hebben we één ding gemeen: we houden van mensen. We stellen alles in het werk om onze cliënten de zorg en aandacht te geven die ze verdienen. De mensen zijn ons daar heel dankbaar voor en laten dat ook merken. Dat geeft ons heel veel voldoening en werkplezier. Daar krijgen we energie van. Eigenlijk vinden we ons werk zo leuk, dat je het bijna een hobby zou kunnen noemen. We vinden het ook leuk om een stapje extra te zetten. Om niet alleen reactief te zijn en te doen wat er van ons gevraagd en verwacht wordt. Maar om proactief te zijn en de verwachtingen van de mensen niet alleen waar te maken, maar zelfs nog te overtreffen.

1. We kijken niet naar de onmogelijkheden, maar naar de mogelijkheden van onze cliënten
Bij Devance Care kijken we niet wat iemand niet kan, maar wat iemand wél kan. Iedereen wil ook graag zo zelfstandig mogelijk functioneren. Samen met onze cliënten bespreken we welke zorg en ondersteuning zij wél nodig hebben. Dat vullen we samen met de mantelzorgers en thuiszorgverleners zo goed mogelijk voor hen in. Met als doel dat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

2. Als het kan laten we de zorg uitvoeren door één zorgverlener
Meestal ontstaat er al snel een band tussen de cliënt en de zorgverlener. Bij Devance Care streven we er dan ook naar de cliënt te laten verzorgen en ondersteunen door dezelfde zorgverlener. Deze weet precies wat de wensen en behoeften zijn en heeft aan een half woord genoeg.

3. Een directe lijn met de zorgverlener of zorgcoördinator
Bij Devance Care houden we van korte lijnen. Daarom kunnen de cliënt, de mantelzorger(s) en de huisarts direct contact opnemen met de zorgverlener of zorgcoördinator. Via zijn of haar 06-nummer. Deze zorgverlener of zorgcoördinator kent de cliënt persoonlijk en weet precies wat de actuele stand van zaken is. Misverstanden en miscommunicatie zijn daardoor uitgesloten. Dat werkt in de praktijk wel zo prettig, snel en efficiënt.