Over ons

We care bij Devance Care

Zorg draait om aandacht. Bij Devance Care zit zorg niet alleen in onze naam. Maar ook in ons DNA. We care. Als thuiszorgorganisatie zijn wij echt betrokken bij onze cliënten. We willen u ontzorgen. Zorgen dat het u aan niets ontbreekt en dat alles naar wens is. Onze zorg stopt ook niet als we de deur bij u achter ons dichttrekken. U mag ons altijd bellen als u ergens mee zit. Ook ’s nachts en in het weekend. Wij willen niet alleen voldoen aan uw verwachtingen, maar die zelfs nog overtreffen.

Onze missie: het thuis naar uw zin maken

Bent u door leeftijd, ziekte of handicap, al dan niet tijdelijk, op thuiszorg aangewezen? Dan willen wij er bij Devance Care voor zorgen dat u het thuis maximaal naar uw zin heeft. Dat doen we door met onze zorg goed in te spelen op uw wensen, behoeften en ideeën. Zodat u op de meest comfortabele en prettige manier thuis kunt wonen.

Onze visie: thuiszorg is maatwerk en vooral mensenwerk

Ieder mens is uniek. Daarom willen we voor elk individu thuiszorg op maat bieden. Om dat waar te maken, werken we uitsluitend met vakbekwame verpleegkundigen die het hart op de juiste plaats hebben. En die optimaal inspelen op uw wensen. Zij zijn oprecht geïnteresseerd en proberen zo veel mogelijk voor u te betekenen. Zo organiseren zij zomaar uitjes voor u als poffertjes eten, wandelen langs het strand of een spelletjesdag. Gewoon omdat ze het leuk vinden om u te verrassen.