Skip to content

We care

Bij Devance Care staan zorg en aandacht voor de cliënt voorop

Uw comfort is onze zorg

Wij besteden alle benodigde zorg, tijd en aandacht aan u om te zorgen dat u zich thuis echt comfortabel voelt. Onze dienstverlening bestaat uit begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging, hulp in de huishouding en palliatieve- en 24-uurszorg aan (chronisch) zieken, ouderen en gehandicapten. Daarnaast ondersteunen en ontzorgen we mantelzorgers.

Persoonlijke verzorging

Kunt u zichzelf, al dan niet tijdelijk, niet of niet zo goed verzorgen? Dan helpen onze professionele verpleegkundigen u daar graag bij. Daarbij kunt u denken aan (hulp bij) wassen, douchen, aan- en uitkleden, bed opmaken, verwisselen van incontinentie materiaal, scheren, hand-, voet- en huidverzorging, kussens plaatsen om het zit- en ligcomfort te vergroten en wondverzorging. Als u wilt leren zij u ook graag om zoveel mogelijk zelf te doen.

Begeleiding

Bij Medi-Haga kunnen wij u individueel begeleiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het plannen van activiteiten, het regelen van dagelijkse zaken en het indelen van de dag. Ook kunnen we uw familie, vrienden of andere mantelzorgers helpen om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Mantelzorg

Het is natuurlijk fantastisch als u een mantelzorger heeft. Dat kan een familielid, vriend of een aardige buurman of –vrouw zijn die u verzorgt of helpt met het huishouden. Maar wellicht wordt het voor deze persoon teveel of heeft u daarnaast nog extra hulp nodig. Bij Devance Care kunnen we dan bijspringen om de mantelzorger te ontlasten. Vanzelfsprekend doen we dat in goed onderling overleg. Zodat we samen de zorg voor u optimaal invullen.

Hulp in de huishouding

Het uitgangspunt voor hulp in de huishouding is wat u zelf nog kan. Dat verschilt van persoon tot persoon. Graag overleggen we dan ook samen met u waar we u het beste mee kunnen helpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor u regelen dat de volgende dingen voor u worden gedaan: stofzuigen, de vloer dweilen, uw ramen lappen, uw keukentje aan kant maken, uw badkamer en toilet schoonmaken, de tuin bijhouden of zelfs een maaltijd voor u bereiden. Kunt u door gezondheidsproblemen niet of maar ten dele uw huishouden doen? Dan kunt u via de WMO een aantal uren hulp per week in de huishouding aanvragen. Vanzelfsprekend helpen wij u graag met deze aanvraag.

Verpleging

Onze verpleegkundigen en verzorgenden staan altijd voor u klaar. Zo nodig dag en nacht. Ze zijn begaan met uw situatie en zijn altijd in voor een praatje. Bovendien verstaan ze hun vak. Ze zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in wondzorg, het voorkomen van open huid en in het verrichten van specifieke handelingen zoals pijnbestrijding en het voorkomen van doorliggen. Daarnaast kunnen zij u als geen ander adviseren over handige en praktische hulpmiddelen en voor u bemiddelen met verschillende instanties over de zorgverlening.

Vraag een gesprek aan

Vraag een gesprek aan met één van onze zorgverleners. Wij komen graag bij u thuis voor informatie en advies.